Wan Tan suppe

Wan Tan suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
0.5-1 dl.hvedemel
1 æg
1-2 spsk.lunken vand
1 knsp.salt
 
 Fyld:
2 spsk.purløg
50 g.tatar
1 tsk.sojasauce
1 tsk.risvin
1 tsk.sukker
1 tsk.maizenamel
 Salt
 peber
 
 Til pensling:
1 æggehvide
1 tsk.maizenamel
 
 Suppe:
6 dl.hønsebouillon
 Salt
 peber
 
 Desuden:
1 spsk.hakket purløg
 
Opskrift:
Mel, æg, vand og salt æltes til en fast dej, som rulles meget tyndt ud. Skær 5 cm store kvadrater.

Purløg hakkes fint og blandes med tatar, soyasauce, risvin, sukker og maizenamel. Smag til med salt og peber.

Rør æggehviden sammen med maizenamelet.

Læg ½ tsk. af fyldet på hver dejfirkant, stryg kanterne med æggehvideblandingen og tryk dejstykkerne fast sammen.

Bring bouillonen i kog, og lad de små dejkugler koge ca. 10 min. heri, til de kommer op til overfladen. Drys med hakket purløg og smag til med salt og peber.

Serveres rygende varm.





karakterer:
Opskriften er vist 47413 gange,
og udskrevet 437 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu