Karstens Pølse Horn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : SpiniFex Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken op og smelt kærgården heri.
Smulder gæren i og lad den blive opløst. (Husk mælken højest må blive finger lun).
Bland resten af ingredienser i og rør det godt sammen.
Sæt dejen til hævning i 30 min. Del portionen i 2. Slå dejen ud og rul den ud til en pølse og skær den i passende stykker. Rul dejen ud til samme længde som pølserne. Smør lidt sauce ud på dejen og rul den rundt om pølsen. Lad den efter hæve i 15 min og bag den i 15-20 min ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 125816 gange,
og udskrevet 2791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (63 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2011-05-05 13:48:51 Super god, men synes den bliver bedre hvis man putter lidt salt. Og så synes jeg ikke man behøver sukker hvis man kun bruger hvedemel. Men de smager virkelig godt. 32 pølsehorn er dog at overdrive med mindre det er fuldt indpakket cocktailpølser GOD Sauce!! - 2011-04-16 13:46:54 Jeg har brugt din opskrift lidt på min egen måde og bare tilsat lidt forskelligt grov mel.. Det var en rigtig stor sykse. Jeg vil særligt gerne rose saucen og anbefale den til andre :D Det var rigtig lækker.. Knus Heidi.. Mette mus - 2009-05-17 18:19:36 Super lækre, luftige, mættende og "saftige" med "sovsen" i Jeg brugte lidt mindre sukker og kærgården, jeg tilsatte lidt salt. Jeg havde ingen fuldkornshvedemel, så derfor brugte jeg rugmel i stedet Per - 2009-02-01 19:42:15 Vi skulle bruge noget mere mel en der stod, vi brugte 650 gram fuldkorns hvedemel og 900 gram hvedemel. Så delte vi dejen i 4 som vi rullede ud til en cirkel, smurte saucen på og delte den i 8, altså til 32 pølser. anonym - 2009-01-23 08:51:20 Alt for meget gær, du skal højst bruge 25g!!!! Kristian - 2009-01-17 14:57:33 250 gr kærgården???? ARLA's opskrift siger 25 gr. Mr. T - 2008-11-22 17:07:36 100 gr. gær!? til 1000 gr. mel - det lyder helt hen i vejret! Line madglad - 2008-02-01 13:09:47 Rigtig gode. Jeg sparede lidt på chilien - halv dosis - så ryger de ned som "slik". Tak for opskriften:-) Bjørg og Morten - 2007-10-07 18:52:07 Super gode! Og har man som os en hel del dej til overs kan man sagtens bruge denne til pizza-snegle med samme dresseng og så lidt ost på toppen! :O) anonym - 2007-09-08 07:48:12 Uha de er altså tossegode, eneste minus er at det svært at holde op med at spise *G* - Jeg havde dog ikke lige fuldkornshvedemel, men brugte istedet grahamsmel og ingen sovs. Opksriften rækker til 20-30 pølser anonym - 2007-01-09 20:12:36 Super lækker dressing:) Kogekonen - 2005-01-01 01:01:01 Man kan sagtens spare lidt på gæren og så i stedet komme lidt salt i! Der er ikke alt for meget smag i dejen! Mona - 2005-01-01 01:01:01 Og hvor mange pølser rækker det til? SpiniFex - 2005-01-01 01:01:01 også en god ting er at nøjes med ren hvedemel, sauce kan man nøjes med at bruge ketchup og ristede løg =o) Michael M. Pedersen - 2005-01-01 01:01:01 De smager, så man ikke kan stoppe med at spise... ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne