Karstens Pølse Horn

Karstens Pølse Horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 32 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : SpiniFex

Indsendt :      Red :
Karstens Pølse Horn, billede 4 Karstens Pølse Horn, billede 1 Karstens Pølse Horn, billede 2 Karstens Pølse Horn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
5 dl. Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Kærgården 60%
100 gram Gær, frisk
5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Fuldkornshvedemel
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Sauce:
4 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Chili mild, stødt
1 tsk. Allround Krydderi
1 tsk. Krydderurte miks
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1000 gram Pølser
   
Opskrift:
Lun mælken op og smelt kærgården heri. Smulder gæren i og lad den blive opløst. (Husk mælken højest må blive finger lun). Bland resten af ingredienser i og rør det godt sammen.

Sæt dejen til hævning i 30 min.

Del portionen i 2. Slå dejen ud og rul den ud til en pølse og skær den i passende stykker. Rul dejen ud til samme længde som pølserne. Smør lidt sauce ud på dejen og rul den rundt om pølsen.

Lad den efter hæve i 15 min og bag den i 15-20 min ved 200 grader C. alm. ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 125811 gange,
og udskrevet 2791 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (63 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 35697 (8499 kcal)
KJ pr. stk. 1115 (265 kcal)
Vægt ialt 3275 gram
Vægt pr. stk. 102 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1089 KJ (259 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 27.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-05 13:48:51
Super god, men synes den bliver bedre hvis man putter lidt salt. Og så synes jeg ikke man behøver sukker hvis man kun bruger hvedemel. Men de smager virkelig godt. 32 pølsehorn er dog at overdrive med mindre det er fuldt indpakket cocktailpølser

  -   2011-04-16 13:46:54
Jeg har brugt din opskrift lidt på min egen måde og bare tilsat lidt forskelligt grov mel.. Det var en rigtig stor sykse. Jeg vil særligt gerne rose saucen og anbefale den til andre :D Det var rigtig lækker.. Knus Heidi..

  -   2009-05-17 18:19:36
Super lækre, luftige, mættende og "saftige" med "sovsen" i Jeg brugte lidt mindre sukker og kærgården, jeg tilsatte lidt salt. Jeg havde ingen fuldkornshvedemel, så derfor brugte jeg rugmel i stedet

  -   2009-02-01 19:42:15
Vi skulle bruge noget mere mel en der stod, vi brugte 650 gram fuldkorns hvedemel og 900 gram hvedemel. Så delte vi dejen i 4 som vi rullede ud til en cirkel, smurte saucen på og delte den i 8, altså til 32 pølser.

  -   2009-01-23 08:51:20
Alt for meget gær, du skal højst bruge 25g!!!!

  -   2009-01-17 14:57:33
250 gr kærgården???? ARLA's opskrift siger 25 gr.

  -   2008-11-22 17:07:36
100 gr. gær!? til 1000 gr. mel - det lyder helt hen i vejret!

  -   2008-02-01 13:09:47
Rigtig gode. Jeg sparede lidt på chilien - halv dosis - så ryger de ned som "slik". Tak for opskriften:-)

  -   2007-10-07 18:52:07
Super gode! Og har man som os en hel del dej til overs kan man sagtens bruge denne til pizza-snegle med samme dresseng og så lidt ost på toppen! :O)

  -   2007-09-08 07:48:12
Uha de er altså tossegode, eneste minus er at det svært at holde op med at spise *G* - Jeg havde dog ikke lige fuldkornshvedemel, men brugte istedet grahamsmel og ingen sovs. Opksriften rækker til 20-30 pølser

  -   2007-01-09 20:12:36
Super lækker dressing:)

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan sagtens spare lidt på gæren og så i stedet komme lidt salt i! Der er ikke alt for meget smag i dejen!

  -   2005-01-01 01:01:01
Og hvor mange pølser rækker det til?

  -   2005-01-01 01:01:01
også en god ting er at nøjes med ren hvedemel, sauce kan man nøjes med at bruge ketchup og ristede løg =o)

  -   2005-01-01 01:01:01
De smager, så man ikke kan stoppe med at spise... ;-)