Oksekød med dyne
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Villy Erichsen Indsendt : |
|
|
Lav en sovs af bouillon, citronsaft og sukker - jævnet med meljævning.
Smag til med citron og sukker - begge dele skal kunne smages tydeligt - uden at overdøve.
Skær kødet i skiver og varm det i sovsen.
Lad det køle af og trække smag.
Skræl pastinak og kartofler - skær dem i tern og kog i 20 minutter.
Mos blandingen under tilsætning af kogende mælk - tilsat en klat smør.
Hæld mosen i et ovnfast fad - sæt det i ovnen i ca. 15-20 min til overfladen tager farve og bliver let sprød.
Varm sovs og kød igennem - læg kødskiver på tallerkenen - dæk med mosen - sovs fordeles over og drysses med revet peberrod.
Tips: Ingredienserne går tilsammen op i en højere smagsoplevelse. |
|
Opskriften er vist 12071 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2007-01-26 17:27:47 Læg evt. kødet og sovsen i bunden af fadet med kartoffelmos. Så er du fri for at varme det igennem for sigselv. nuller - 2005-01-01 01:01:01 det var en god opskrift.. det smagte rigtigt godt... hejhej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne