Oksekød med dyne

Oksekød med dyne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Villy Erichsen

Indsendt :     

Ingredienser:
1 rest kogt oksekød (suppekød)
0.5 citron Saften heraf
1.5-2 tsk.sukker
3 dl.hønsebouillon eller suppe
 hvedemel
1 stor pastinak
4 mellemstore kartofler
 Mælk
 smør
 Revet peberrod
 
Opskrift:
Lav en sovs af bouillon, citronsaft og sukker - jævnet med meljævning. Smag til med citron og sukker - begge dele skal kunne smages tydeligt - uden at overdøve. Skær kødet i skiver og varm det i sovsen. Lad det køle af og trække smag. Skræl pastinak og kartofler - skær dem i tern og kog i 20 minutter. Mos blandingen under tilsætning af kogende mælk - tilsat en klat smør. Hæld mosen i et ovnfast fad - sæt det i ovnen i ca. 15-20 min til overfladen tager farve og bliver let sprød. Varm sovs og kød igennem - læg kødskiver på tallerkenen - dæk med mosen - sovs fordeles over og drysses med revet peberrod.

Tips:

Ingredienserne går tilsammen op i en højere smagsoplevelse.





karakterer:
Opskriften er vist 12071 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-26 17:27:47
Læg evt. kødet og sovsen i bunden af fadet med kartoffelmos. Så er du fri for at varme det igennem for sigselv.

  -   2005-01-01 01:01:01
det var en god opskrift.. det smagte rigtigt godt... hejhej