Koteletter i fad 05
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Thina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 243012 gange,
og udskrevet 8960 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (274 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-30 19:13:02 Hvidløg er et must! og evt. tomatpure istedet for hakket tomat ;)MUMS familien esker denne ret! Jesper - 2011-10-08 18:42:05 Hallo, det sådan gris skal smage :-). Vildt lækkert. lise - 2009-05-20 13:45:56 Til Ester, prøv at koge bouillon og fløde af på panden og jævn det lidt med meljævning, inden det kommes i fadet. martin - 2009-05-18 21:11:21 køb ik de ækle cocktailpølser i dåse!! vælg de gode med skind fra køledisken Ester - 2009-04-21 20:03:16 Syntes det smager godt, men lidt tynd sovs. Nogle gode råd? har levet det nogle gang, det er en hel anden måde at spise kotelet på. Tina - 2008-11-20 11:03:20 Synes den er rigtig god. Laver gerne dobbeltportion, så er der til to dage. "spicer" den lidt op med chilli og karry. Lækker :-) mig - 2008-03-28 02:12:09 jah, men på den go'e måde :o) steph - 2007-11-17 14:57:51 Det er jo bare koteletter Henrik - 2007-11-06 11:59:36 Selv jeg kunne overraske min date ....stort!! Michéle - 2007-05-05 13:41:36 Rigtig god.. :) det bliver ikke sidste gang den bliver lavet.. Laura - 2007-03-12 15:44:03 Delicious er med C! heeh smager super! :D Phoebe - 2005-01-01 01:01:01 Rigtigt godt vestjyden - 2005-01-01 01:01:01 har du kommet paprika nok i???? birthe brandt - 2005-01-01 01:01:01 kedelig, smagsløs Peter - 2005-01-01 01:01:01 Smager godt, byt pølserne ud med majs... rigtig godt Nilles - 2005-01-01 01:01:01 Byt fløden ud med Græsk yoghurt så feder den mindre.. Silka - 2005-01-01 01:01:01 Super lækkert :) jamie o - 2005-01-01 01:01:01 mmm det var godt, skal laves igen... mig - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert Ester - 2005-01-01 01:01:01 Delisious |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne