Fried wontons
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Kødet blandes med sesamolie, kål (eller spinat), sherry, ketchup, maizena, æg, salt og peber. Rør godt sammen og lad stå i køleskab i mindst ½ time.
Læg 1 tsk. af denne kødfars i midten af hver Wonton wrapper, og luk derefter disse wrappers sammen ovenover kødet - så de ligner små poser.
Varm olien op i en wok eller dyb pande, steg wontons heri indtil gyldenbrune ( ca. 5 min.) Tag derefter op og lad tørre på køkkenrulle papir
Serveres med sweet & sour sauce, samt ris |
|
Opskriften er vist 19250 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne