Rødbede- og løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og skær dem i skiver. Pil løgene og skær dem i skiver. Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af råkostjernet. Smelt fedtstoffet i en gryde og tilsæt løgene. Rør rundt og lad dem blive klare uden at brune. Tilsæt de skivede kartofler og lad dem dampe med et øjeblik. Tilsæt krydderier og bouillon og lad det alt sammen koge. Bland de revne rødbeder i. Lad suppen koge sagte, til kartoflerne er kogt ud. Pisk i den af og til.
Smag evt. til med flere krydderier.
Tilsæt citronsaft. Drys evt. lidt klippet purløg henover.
|
|
Opskriften er vist 11634 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne