Løgsuppe med øl
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene, skær dem igennem på langs og skær dem i skiver. Svits løgene let gyldne i smørret. Tilsæt pilsner og bouillon og lad suppen koge ca. 15 min. under låg. Smag suppen til med hvidløg, salt og peber, og server den med varme ostebrød.
|
|
Opskriften er vist 13869 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne