Blid løgsuppe med bruchetta
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Gør løgene i stand.
Smelt smørret i en gryde. Kom skalotteløg, salatløg og hvidløg i og rør rundt. Tilsæt vand og lad det koge sagte under låg 10 minutter. Hæld bouillon ved og fortsæt kogningen 20 minutter. Pil hvidløgene til fyldet og kog dem 5 minutter 3 gange dækket af vand. Kom piskefløde, de kogte hvidløg og basilikum i suppen og kog 1 minut. Smag til med cayennepeber og salt. Hæld kogende vand på tomaterne. Flå og udkern dem. Hak tomatkødet groft med en kniv, tilsæt basilikum og smag til med salt og peber. Rist brødskiverne og pensl dem med olivenolie. Top tomatkødet op på brødene og pynt med basilikumblad. Server dem til suppen. |
|
Opskriften er vist 23751 gange,
og udskrevet 653 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-30 23:02:50 Skal der parmesan ost i fyldet? Vreja - 2009-01-24 16:22:28 Det var flot suppe for mig. Smager af go mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne