Blid løgsuppe med bruchetta

Blid løgsuppe med bruchetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 finthakket skalotteløg
400 g.salatløg i skiver
1 fedknust hvidløg
25 g.smør + 1 dl vand
7.5 dl.grønt- eller hønsebouillon
2 dl.piskefløde
 Lidtcayennepeber (forsigtig!)
 Salt
 
 Fyld:
12 små fed hvidløg
 Blade fra 0.5 bdt. basilikum eller 1 spsk. tørret
 Evt.reven parmesanost
 
 Bruchetta:
4 skiver italiensk landbrød
 Lidtolivenolie
4 tomater
1 spsk.hakkede basilikumblade eller 1 tsk. tørret
 Salt
 peber
 
 et par basilikumblade til pynt
 
Opskrift:
Gør løgene i stand.
Smelt smørret i en gryde. Kom skalotteløg, salatløg og hvidløg i og rør rundt. Tilsæt vand og lad det koge sagte under låg 10 minutter.
Hæld bouillon ved og fortsæt kogningen 20 minutter.

Pil hvidløgene til fyldet og kog dem 5 minutter 3 gange dækket af vand. Kom piskefløde, de kogte hvidløg og basilikum i suppen og kog 1 minut. Smag til med cayennepeber og salt.

Hæld kogende vand på tomaterne. Flå og udkern dem. Hak tomatkødet groft med en kniv, tilsæt basilikum og smag til med salt og peber. Rist brødskiverne og pensl dem med olivenolie. Top tomatkødet op på brødene og pynt med basilikumblad.
Server dem til suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 23754 gange,
og udskrevet 654 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-30 23:02:50
Skal der parmesan ost i fyldet?

  -   2009-01-24 16:22:28
Det var flot suppe for mig. Smager af go mad