Løgsuppe med Almindelig Østershat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Løgene snittes fint og steges i halvdelen af smørret under omrøring, til de er lysebrune. Vand eller bouillon tilsættes, og det koger ca. ½ time.
Udskåret Østershat steges i resten af smørret og tilsættes suppen, som nu koger videre i 10 min. Tilsæt hakket persille og smag til med salt og peber.
Anret suppen i ovnfaste suppeskåle. Skiver af toastbrød uden skorpe lægges oven i suppen. Der drysses med revet ost og suppen gratineres i ovnen, til osten er lysebrun.
|
|
Opskriften er vist 8171 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne