Løgsuppe med sherry
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret, rør løgene i og lad dem snurre - uden at brune - ca. 10 min.
Drys sukker over og lad løgene snurre videre til de er møre og gyldne.
Krydr med salt og peber, drys mel over, rør det sammen. Hæld hvidvin og bouillon ved. Lad suppen snurre videre i ca. 30 min. Smag den til med sherry, salt og peber lige før servering.
Tilbehør:
Hvidløgsflute eller gratinerede ostebrød
|
|
Opskriften er vist 9587 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer tsh - 2011-02-22 15:55:21 den smager jo rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne