Grøn løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Rens grønsagerne og skær løg og porrer i ringe- tag det meste af toppen med.
Skær skrællede kartofler i små stykker og vend grønsagerne rundt i smør over svag varme i 8-10 min.
Tilsæt suppe, purløg og lidt salt og peber og kog grønsagerne helt møre. Blend dem og hæld pureen tilbage i gryden. Kog op, pisk 1 skefuld flødeost i og smag til med salt og peber.
Rør resten af osten jævn med fløde til konsistens som flødeskum.
Hæld suppen op i varme skåle/tallerkner og læg en skefuld flødeost med lidt klippet basilikum i hver.
Server straks med et stykke godt kartoffelbrød
|
|
Opskriften er vist 14679 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne