Fried rice

Fried rice, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :
Fried rice, billede 4 Fried rice, billede 1 Fried rice, billede 2 Fried rice, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl.ris
 
100 g.bacon i skiver (skæres i små stykker)
3 æg
 salt
 peber
0.5 dl.olie
2 cm.frisk ingefær (presset)
4-5 forårsløg, diagonalt skåret
150 g.rejer
4 spsk.sojasauce
2 spsk.ekstra olie
 
Opskrift:
Æggene anvendes til at lave en omelet i lidt olie. Omeletten rulles sammen, og skæres i tynde strimler.

Risene koges og tørres.

Bacon svitses, ingefær og ris tilsættes og røres godt sammen i nogle minutter. Derefter tilsættes rejer, forårsløg, soja sauce og til sidst omelet-strimlerne. (Salt & peber efter smag). Røres yderligere 3 - 4 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 46249 gange,
og udskrevet 1103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-04 14:22:10
Hvor mange personer er den beregnet til?

  -   2007-03-20 08:28:34
Flere af mine gæster bad om opskriften

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker, man kan erstatte rejer med stegt kylling eller svinekød i tynde strimler.