Hurtig løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i tynde ringe og svitses i den varme olie. Hæld vand og bouillonterninger i gryden til løgene og lad det koge i ca. 5-10 minutter. Smag suppen til med salt og peber. Hæld suppen i ovnfaste portionsskåle, læg et stykke franskbrød på toppen og drys reven ost henover.
Gratineres i ovnen i ca. 15 minutter ved 225 grader.
|
|
Opskriften er vist 22802 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne