Fire-løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Løg, foårsløg og rødlæg skæres i tynde skiver og fordeles i to mikro-egnede portionsskåle.
Hæld 2 dl bouillon i hver tallerken og dæk løst med mikrofilm. Sæt i mikroovnen ved fuld effekt i 3 minutter.
Fordel radiser og purløg i supperne og giv dem atter 1 min ved fuld effekt. Smag til med salt og peber og servér med brød.
|
|
Opskriften er vist 18612 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne