Cremet løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Grønsagerne svitses i gyldent smørret i 10 min.
Bouillonen hældes på og suppen småkoger 15 min. Kom piskefløden i og suppen piskes med stavblender eller elpisker. Spæd med mere bouillon, hvis suppen er for tyk, og smag til med salt og peber.
Franskbrødsskiverne skæres til snitter, der smøres og en osteskive lægges på. Gratineres 5 min. midt i ovnen ved 225º.
Suppen kan laves færdig lige til at varme.
|
|
Opskriften er vist 38837 gange,
og udskrevet 1257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-23 15:58:53 Hk betyder hakket :) Du er vist nybegynder i opskrifter. Fik helt ondt af dig, fordi du ikke har fået et svar :) Rigtig god fornøjelse med suppen :) Povl Jensen - 2011-12-15 15:22:58 Vil gerne lave denne suppe men er overrasket over udtrykket hk løg da de mange opskrifter der er med løg i maden altid benævnes som i gram hhv. et lille løg eller mellemstort løg osv. så, hvad menes der med 'hk' Markusen - 2005-01-01 01:01:01 udmærket, men mangler "fyld" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne