Løgsuppe med ostebrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og snittes, sauteres på pande eller i gryde til de er blanke. De må ikke tage farve. De krydres med salt og peber. Løg og fond blandes sammen og koges godt igennem – gerne under låg. Det skal koge til løgene er møre, så er suppen klar.
Brødet befries for skorper og skæres i trekanter. Parmesan rives på de store huller. Det kommes på brødet og gratineres i ovn ved 200 grader til den ønskede farve. |
|
Opskriften er vist 14903 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne