Gratineret løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i fine strimler, og steg dem klare i smørret i tykbundet gryde (må ikke brunes). Drys melet over, spæd med bouillon og lad koges ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Rist brødskiverne, hæld suppen i ovnfaste portionsskåle og læg brødet ovenpå. Drys med ost og gratinér ved 225 grader C til osten er gylden. Server straks. |
|
Opskriften er vist 17579 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Signe - 2007-02-11 18:21:18 Uhmm rigtig god... lige som en løgsuppe skal smage :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne