Gratineret løgsuppe

Gratineret løgsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.løg
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
15 dl.bouillon (høns/okse)
 salt
 hvid peber
8 tynde skiver baguette eller ciabatta
4 spsk.reven ost
 
Opskrift:
Skær løgene i fine strimler, og steg dem klare i smørret i tykbundet gryde (må ikke brunes). Drys melet over, spæd med bouillon og lad koges ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Rist brødskiverne, hæld suppen i ovnfaste portionsskåle og læg brødet ovenpå. Drys med ost og gratinér ved 225 grader C til osten er gylden.

Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 17579 gange,
og udskrevet 419 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-11 18:21:18
Uhmm rigtig god... lige som en løgsuppe skal smage :)