Løgsuppe for viderekomne
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i smalle både og brun dem godt i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt brun farin og lad det karamellisere lidt.
Tilsæt vand og bouillonterning, timian, laurbærblad, salt og peber. Lad suppen koge ved svag varme i 20 min. Tag laurbærblad og timian op. Tag derefter løgene op med en hulske og blend dem. Pisk æggeblommerne med sherry og den revne ost og kom det i blenderen sammen med løgpuréen. Hæld det tilbage i gryden og varm det op - det må ikke koge. Smag til. Skær daggammelt franskbrød ud i terninger, som ristes på panden (evt. i gyldent smør), og server dem til suppen. |
|
Opskriften er vist 12590 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne