Svinemørbrad i fad 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Nipnik Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Afpuds svinemørbraden for sener mm., læg den op på et skærebræt. Snit den på langs, dog ikke helt igennem, stop ca. 2 cm. fra bunden. Åbn mørgraden op og bank den flad.
Snit bacon fint, løget skæres i halve ringe. Svits bacon og løg i gryde eller på pande, og læg på det på en stribe midt på det flade mørbradstykke. Læg først den nederste tredjedel af mørbraden hen over midten, derefter den tredjedel længst fra dig. Mørbraden skal være lukket, ligesom hvis den var rullet, den skal blot være "lagt sammen" i stedet for. Snør mørbraden til med køkkensnor, og brun alle siderne i gryden/panden fra før. Kom mørbraden i et fad, læg flere løgringe omkring, og hæld lidt væde til. Enten vand, hvis det skal være fedtfattigt, eller madlavningsfløde. Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i 20-25 min. Tag mørbraden ud, fjern snoren og skær den i skiver, UDEN at mørbraden går op. Læg skiverne ned i fadet, og sørg for at de er dækket til med væde. Giv hele retten 15 min. mere i ovnen. Når retten tages ud af ovnen drysses den til med persille. Serveres med ris og grønt (bedst med broccoli) |
|
Opskriften er vist 82181 gange,
og udskrevet 995 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne