Nesselrod Fromage
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 33944 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-05-13 14:09:08 Efter sigende er Nesselrode fromage en Lollands ret, som er opkaldt efter den russiske diplomat Grev Karl von Nesselrode og er første gang serveret i 1814 af den franske kok Carême. Fælleskøkkenet serverer Nesselrode isen sammen med rompot lavet af lokale bær fra Bandholm Frugtplantage. Helle Fisker - 2020-03-01 19:57:22 Fantastisk velsmagende dessert. Dog er portionerne lige i overkanten. Jeg lavede til 6 pers. Fik 2 store skåle fromage😳. Vi var 5 pers og kunne ikke engang spise den ene skål fromage, selvom vi spiste store portioner hver. Karen B - 2016-02-23 14:59:30 Hvor kommer det spøjse navn fra ?? Men den lyder ret lækker alligevel.I min verden siger navnet bare ingenting om indholdet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne