Grøn pasta med røget laks
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt af : henrik Indsendt : Red : |
|
|
skær laks i små stykker og blancher et par minutter. knus 1-2 fed hvidløg ned til laksen og lad det blanchere med et øjeblik og hæld en halv liter piskefløde ned i samt 1 glas hvidvin. smag til med tomatpure, et par riv muskatnød, peber og ca. 10 dråber citronsaft. anret spaghettien på tallerknerne og fordel laksen over. pynt med lidt citronmelisse
|
|
Opskriften er vist 22704 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-07 10:04:58 Virkelig god opskrift. Jeg brugte lidt mindre fløde, almindelige spaghetti og supplerede portionsanretningerne i de store italienske pastatallerkener med rucola. Skøn og fyldig forret. Karen Anette - 2008-06-17 08:19:01 Brug kun 3 spk. hvidvin Birgitte - 2005-01-01 01:01:01 Mener du virkelig blanchere? Mon ikke det skulle være sautere? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne