Spanske churros
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Kom vand, olie og salt i en lille kasserolle og bring det i kog.
Pisk mel i mens det koger, indtil mel og vand udgør en stiv dej.
Lad dejen afkøle lidt og fyld den på en sprøjtepose.
Sprøjt dejen ud i 10 cm. lange stænger.
Opvarm olien og frituresteg tre eller fire stænger ad gangen. Tag dem op med en hulske og læg dem på et stykke fedtsugende papir. Drys med flormelis blandet med revet citronskal og kanel mens de er varme. Spis dem med det samme. Servering: Traditionelt dypper man sine churros i varm chokolade eller kaffe når de spises. |
|
Opskriften er vist 49290 gange,
og udskrevet 799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (130 stemmer) |
|
Kommentarer Lola - 2020-07-09 19:14:23 Hej de er gode prøv dem Hemnies, - 2011-07-14 15:15:28 Jeg kan virkelig ikke finde ud af at lave churros. men de smager fantastisk Louise - 2010-02-08 20:04:48 kunne godt tænke mig et billede, men det lyder godt skal til at lave dem nu anonym - 2009-05-21 00:46:56 Jeg er helt vild med churros! Skal helt sikkert prøve denne opskrift! :D anonym - 2009-02-14 10:09:29 De er virkelig gode, vi plejer altid at få dem inde i Esbjerg gågade, når de altså er der:) Katrine - 2007-12-17 18:47:16 de er virkeliig gode jeg har smagt dem på et hotel i gran canaria' og der er de bare supergode! ;) ? - 2007-04-24 21:09:55 hvor lang tid tager det Ronja - 2007-01-31 17:23:45 de er VIRKELIG gode. Prøv dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne