Kylling/kartoffelmoskager
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
kog og pil kartoflerne og mos dem med salt og chilipulver.
Kog kylling og fjern benene
Hak kyllingen i små fine terninger og bland med hakket løg og ingefær og hvidløg, de hakkede grønne chilier, hakket koriander og garam masala.
Bland det hele godt med de mosede kartofler
Brødet skæres i små runde brød der vendes i det piskede æg og steges i lidt olie.
Tag en lille kugle af de mosede kartofler og kylling og placer den på hver sin lille skive brød der er skåret i cirkelform, pres lidt mod brødet og frituresteg dem til de er gyldne
|
|
Opskriften er vist 17555 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne