Kylling/kartoffelmoskager

Kylling/kartoffelmoskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.kylling
250 g.kogte kartofler
1 skivet hakket løg
1 tsk.ingefær Knust
0.5 tsk.hvidløg knust
12 brød skiver
0.25 dl.olie til stegning
1 æg
 Salt
2 hakket grønne chillier
0.5 tsk.rød chillipulver eller efter smag
0.25 tsk.garam masala
2 spsk.hakket korianderblade
0.5 skive hakket tomat
 
Opskrift:
kog og pil kartoflerne og mos dem med salt og chilipulver. Kog kylling og fjern benene Hak kyllingen i små fine terninger og bland med hakket løg og ingefær og hvidløg, de hakkede grønne chilier, hakket koriander og garam masala. Bland det hele godt med de mosede kartofler Brødet skæres i små runde brød der vendes i det piskede æg og steges i lidt olie. Tag en lille kugle af de mosede kartofler og kylling og placer den på hver sin lille skive brød der er skåret i cirkelform, pres lidt mod brødet og frituresteg dem til de er gyldne





karakterer:
Opskriften er vist 17555 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu