Rebildboller
Hovedingrediens : Mel - Flormel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Det hele røres sammen og sættes på plader, der er smurt med fedt og overdrysset med mel.
Man kan sætte dem med en ske, men det nemmeste er at komme dejen i en sprøjtepose og så sprøjte den ud. Størrelsen er som almindelige boller, og de bages i en jævn varm ovn. Efter bagningen glaseres de, så snart de er kolde med lyserød glasur tilsat en anelse annis |
|
Opskriften er vist 34663 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2016-06-19 08:35:10 Mine var gode men brugte kun 2 tsk hjotetaksalt går font med 2 tsk bagepulver og 2 tsk vanilesukker super nemme Rosa - 2013-10-15 16:05:52 Denne opskrift virker ikke. Bollerne flyder helt ud, og bliver til en stor, flad masse på bagepladen. En kæmpe bagt pandekage. Den bagte dej smager kun af sukker, og hele køkkenet lugter kraftigt af ammoniak efter bagningen, det er nok hjortetakssaltet, men det er meget ubehageligt. Ulrike - 2008-08-03 00:06:45 250 c' , 10 min , midterste rille (rette temp. fra starten) - de smager bedre hvis du glaserer dem før de er kølede af Eva - 2007-11-23 14:58:24 Prøv med 100 g marg. 100 g sukker, 2 æg, 275 g mel, 3 tsk. bagepulver og ½ del mælk, så bliver de super og 12 min. ved 200 grader Mai - 2005-01-01 01:01:01 Der må simpelthen være en fejl i opskriften, 30 g. hjortetaksalt er mere end et helt brev, som indeholder 25 g. Jeg kom et brev i og lugten af ammoniak spredte sig i hele mit køkken under bagningen, jeg smagte på en der lige var kommet ud af ovnen, men syntes smagen var for gennemtrængende. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Dem vi bagte lignede pandekager!! men de smagte fint... efter min mening, mangler der, et sted hvor der står, hvor lang tid bollerne skal have i ovnen!! ellers udemærket.. måske lidt flydende....:c Joan Kjær - 2005-01-01 01:01:01 Pas på ! Hvis du bruger olie eller flydende margarine så skal der mere mel i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne