Asiatisk græskarsuppe med ingefær
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hokkaidoen skæres i både og kernerne fjernes.
Løg, hvidløg, hokkaido, ingefær, timian, chili og vand eller fond sættes til at koge. Lad det koge indtil grøntsagerne er meget møre. Mas det hele gennem en sigte eller blend det hele indtil en passende konsistens. Kog op igen med kokosmælk og smag til med salt, peber og citronsaft. Server med et godt brød og evt. et drys friske krydderurter blandet med hakket hvidløg. |
|
Opskriften er vist 108356 gange,
og udskrevet 4411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Tommy - 2017-10-07 18:54:24 Alt for tynd og uden smag Cosmio - 2014-01-07 18:18:49 Udmærket opskrift, men det skal max 1 liter væske i. anonym - 2013-10-20 10:31:26 Det lyder til en være en rigtig dejlig suppe. Men jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg skal skrælle græskaret eller bare tømme det for indmad og så bruge kødet med skræl på? Vh Pia Missrefsgaard - 2012-12-04 14:58:01 synes der skal meget mere chili i og kun 1 liter vand, ellers bliver det godt nok en tynd suppe, men ellers smager den godt :) anonym - 2012-10-06 13:02:29 hej. jeg rister nogle jordskokker, evt. 1 stor kartoffel og koger dem med. det giver god fylde. Jeg bruger også fond istedet for vand. Det er nemt at lave sin egen fond, og det passer sig selv mens grøntsagerne bliver snittet. Erik Andersen - 2011-10-30 20:12:04 Hvis du bruger haloween græskar, bør man nok bruge det halve vand og dobbelt græskar, da det ellers bare bliver tynd og uden smag. Og som andre skriver - PAS på chilli........... Jakob - 2011-10-21 15:54:03 Jo, man kan godt bruge Halloween græskar, men de smager ikke af så meget. Nynne - 2011-10-18 15:01:51 Kan man ikke bruge almindelig halloween græskar?? Michael - 2011-07-17 22:13:09 Brug muligvis lidt mindre vand, da den godt kan blive lidt tynd ellers! camilla - 2011-01-31 18:40:46 jeg syndes det ser dejligt ud så derfor skal vi prøve suppen winklham - 2007-12-17 18:44:21 Det er et rigtig godt alternativ til den til tider lidt flade smag af græskar Conny - 2006-12-05 11:17:35 super dejlig suppe. Kan kun anbefales af de der kan lide lidt stærk mad. Ellers spar på chilien. Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Den smager rigtig godt. God med bacon! Marie - 2005-01-01 01:01:01 Et par gulerødder kan evt tilføjes. Føjer sig fint til smagen Mathilde - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god Mikkel - 2005-01-01 01:01:01 store løg er vigtigt Louise - 2005-01-01 01:01:01 Det er lettere og hurtigere at blende grøntsagerne sammen inden de koges. Virkelig god opskrift. oliver - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget vand/fond? doris - 2005-01-01 01:01:01 pas på chilien christian - 2005-01-01 01:01:01 det ser godt ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne