Græskarsuppe med ristede græskarkerner
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Græskarkødet og peberfrugten snittes i mindre stykker. Løgene hakkes fint. Kom det hele i en gryde sammen med grøntsagsbouillon og lad det simre i ca. 20 minutter. Når græskarkødet er meget mørt, blendes suppen ved hjælp af en stavblender eller ad flere omgange i en food processor. Suppen kommes tilbage i gryden og varmes igennem med
|
|
Opskriften er vist 22739 gange,
og udskrevet 659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2008-10-15 14:54:15 kan græskarsuppen laves dagen før, hvis man venter med at tilsætte cremefraiche? (jeg går ud fra at de to ingredienser skal tilsættes til sidst under opvarmningen?) Mette - 2007-10-31 15:23:39 Noget af opskriften mangler... Tina - 2005-01-01 01:01:01 græskerkernerne lægges i en brade pande og drysses med salt, sæt dem i ovnen på 200 til de er guldne så bliver de lækre. Hanne - 2005-01-01 01:01:01 ristede græskarkerner, hvordan laver man dem ? Anna - 2005-01-01 01:01:01 der står ikke noget om hvordan kernerne tilberedes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne