Italiensk græskarsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Du koger opskåret græskar i kraft eller vand sammen med nogle løg og sier det gennem en hulske op i en gryde med god, fed kraft. Når det har kogt et stykke tid, tager du gryden af ilden. Når det er blevet lidt afkølet, tilsætter du to piskede æggeblommer og lidt revet gammel ost, og du rører tit i gryden. Til sidst, efter at have hældt suppen op i skåle, kommer du krydderier over.
|
|
Opskriften er vist 16925 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne