Græskarsuppe med porrer

Græskarsuppe med porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Græskarsuppe med porrer, billede 4 Græskarsuppe med porrer, billede 1 Græskarsuppe med porrer, billede 2 Græskarsuppe med porrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Salt
 Peber
1.5 l.Bouillon (hønsebouillon!)
1 spsk.Karry
0.5 spsk.Rød peberfrugt
0.5 Grøn peberfrugt
3 Porre
2 Kartofler
350 g.Græskar
3 spsk.Olivenolie
3 spsk.Tomatpure
 
Opskrift:
Skræl kartoflen. Skær den og græskarkødet i små tern. Skær porrerne i skiver og svits det hele i olien sammen med karry.

Hæld bouillon og tomatpure ved og lad suppen koge 15 minutters tid.

Skær rød og grøn peberfrugt i små tern, kom dem i suppen og lad den koge endnu 10 minutter. Smag til med salt og peber og server suppen varm med brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 68330 gange,
og udskrevet 2121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (116 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-11-04 13:58:45
Det kan dårligt kaldes en græskarsuppe, når der er så lidt græskar i. I øvrigt går græskar og karry dårligt sammen, så jeg valgte opskriften fra.

  -   2013-10-20 15:47:15
God suppe, bestemt ikke for meget karry efter min smag. Kartofler kan god undlades, men godt med nudler/pasta. Jeg kom også rejer i :)

  -   2012-10-16 21:25:28
Den smagte godt, men græskaret, det forsvandt i karry

  -   2011-10-16 19:36:14
Det er virkelig en god suppe!

  -   2009-12-15 18:16:02
Jeg brugte mild karry, syntes ikke det var spor for stærkt.

  -   2008-09-12 01:17:50
Godt nok med pasta også, men kog det separat i letsaltet vand og læg det så i suppen, når den serveres. Hvis man koger den i selve suppen tager det en del af smagen.

  -   2008-08-08 20:26:30
virkelig god suppe. Jeg undlod peberen og tilsatte lidt pastastrimler.

  -   2007-10-28 14:58:03
prøv at komme ristet bæcon i tern og kylling kød det giver lige det sidste men det er en rigtig god suppe

  -   2007-10-24 10:14:26
Ja pas på med karryen, start med det halve hvis du ikke er til stærk mad, syntes det er lidt fjollet med 2 halve peberfrugter, nøjes med en farve.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god suppe kan evt. tilsættes lidt suppenudler ,men pas på med karry suppen kan godt blive for stærk.