Græskarsuppe med porrer
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflen. Skær den og græskarkødet i små tern. Skær porrerne i skiver og svits det hele i olien sammen med karry.
Hæld bouillon og tomatpure ved og lad suppen koge 15 minutters tid. Skær rød og grøn peberfrugt i små tern, kom dem i suppen og lad den koge endnu 10 minutter. Smag til med salt og peber og server suppen varm med brød til. |
|
Opskriften er vist 68330 gange,
og udskrevet 2121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (116 stemmer) |
|
Kommentarer momo - 2020-11-04 13:58:45 Det kan dårligt kaldes en græskarsuppe, når der er så lidt græskar i. I øvrigt går græskar og karry dårligt sammen, så jeg valgte opskriften fra. Karen - 2013-10-20 15:47:15 God suppe, bestemt ikke for meget karry efter min smag. Kartofler kan god undlades, men godt med nudler/pasta. Jeg kom også rejer i :) anonym - 2012-10-16 21:25:28 Den smagte godt, men græskaret, det forsvandt i karry fam.pedersen - 2011-10-16 19:36:14 Det er virkelig en god suppe! Jette - 2009-12-15 18:16:02 Jeg brugte mild karry, syntes ikke det var spor for stærkt. Dorthe - 2008-09-12 01:17:50 Godt nok med pasta også, men kog det separat i letsaltet vand og læg det så i suppen, når den serveres. Hvis man koger den i selve suppen tager det en del af smagen. karin - 2008-08-08 20:26:30 virkelig god suppe. Jeg undlod peberen og tilsatte lidt pastastrimler. johnny - 2007-10-28 14:58:03 prøv at komme ristet bæcon i tern og kylling kød det giver lige det sidste men det er en rigtig god suppe Per - 2007-10-24 10:14:26 Ja pas på med karryen, start med det halve hvis du ikke er til stærk mad, syntes det er lidt fjollet med 2 halve peberfrugter, nøjes med en farve. Ann - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god suppe kan evt. tilsættes lidt suppenudler ,men pas på med karry suppen kan godt blive for stærk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne