Græskarsuppe med hokkaido
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits de hakkede grønsager i olivenolie med koriander, salt og peber. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad suppen simre i ca. 45 min. Blend det hele med en stavblender. Hvis du bruger almindelig blender, så blend kun lidt ad gangen.
Serveres med hakket persille og godt brød.
|
|
Opskriften er vist 67169 gange,
og udskrevet 1775 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer BM - 2013-11-10 22:20:42 I min familie er det en af yndlingssupperne. Jeg serverer sprødbagt seranoskinketil. Fie - 2013-11-03 21:24:32 Jeg er enig med Karina om at det er en utrolig sød suppe og så på trods af at jeg kom chili i. anonym - 2012-09-29 15:07:18 Suppen er god - og med lidt chilli får den et ekstra pift :) Eva - 2009-09-22 14:16:12 Suppen er SUPER-GOD og let at lave. Hele familen er vilde med den. Jeg tilsatte små stegte kyllingestykker. 10 fra mig. Karina - 2008-09-28 21:09:32 Suppen er for vammel og sød efter min smag, men den har en dejlig blød konsistens. Desværre kom resten i skraldespanden. Kun en 2'er fra mig... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne