Græskarsuppe med hønsekød
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og sortér de hakkede skalotteløg og det knuste hvidløg ved svag varme i en stor gryde, indtil de er blanke.
Fjern "indmaden" fra græskarret og det røde peber.
Hak det røde peber og bladselleriet og skær græskar, gulerod og kartoflerne i små stykker på størrelse med en terning. Kom grønsagerne i gryden med skalotteløg og hvidløg.
Kom den rengjorte høne i suppen og dæk hønen og grønsagerne med kogende vand. Kog suppen ved svag varme i en lille times tid og fjern skum fra hønen undervejs.
Når hønen er kogt i suppen, tages den op fra gryden. Hønsekødet fjernes og skæres i strimler. Grøntsagerne moses, så suppen bliver jævn. Herefter kommes strimlerne af hønsekød i suppen og der smages til med salt og peber. Lige før suppen serveres røres creme fraîchen i suppen. Pynt suppen med en kvast kruspersille. |
|
Opskriften er vist 15010 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ilse - 2017-12-23 07:41:27 MÅMS! Og der var bladselleri i min...fungerer også med sojafløde i stedet for creme fraiche. Maibritt - 2009-10-30 23:24:29 Damm det er en god suppe... kom dog ikke bladselleri i da det ikke lige var i køkkenet... men kan helt klar anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne