Græskarsuppe med bacon
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grækarternene koges sammen med vand tilsat bouillonterning, løg og salt i 20-30 minutter.
Afkøles og blendes. Smages til med 1 spsk. fløde 13 procent, salt og peber. Baconen i tern brunes på panden. Fedtet hældes fra og smides ud, hvorefter gulerødderne svitses med ganske kort. De må ikke blive bløde. Suppen hældes op. Gulerødder og bacon kommes i. Serveres med masser af godt brød. |
|
Opskriften er vist 134607 gange,
og udskrevet 4268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Onkelhiphop - 2020-09-21 18:42:20 Meget mere smag hvis man smider græskarterne i ovnen ved 200g en halv time først med skræl det kan også blendes ;) anonym - 2017-09-19 16:57:31 Ja den kan fint fryses. anonym - 2016-10-24 22:54:19 Kan man lave den dagen før? Ib Skaale - 2016-10-08 17:11:40 Kog gulerødderne med. Bruges bacon, kom stegefedtet I. Spar fløde og boullion. inge - 2014-10-28 20:30:01 Prøv med lidt flere grøntsager, der så også blendes . Et nip safran gør underværker. Tilsæt det når alt er blendet.God fornøjelse. anonym - 2014-09-29 14:18:42 kan suppen fryses? Louise Stender - 2012-10-20 22:53:53 Smager super godt. Jeg undlod dog at putte bacon og gulerod i, da jeg skal spare lidt på budgettet. Til gengæld puttede jeg lidt ekstra salt, grøntsagsbouillon og fløde i. :) Den skal helt sikkert laves igen :) Dorte - 2011-10-24 18:41:55 Smager helt fantastisk :) Lisa - 2010-11-09 18:18:51 Rigtig lækker, skal helt sikkert laves igen. Camilla - 2010-10-20 21:18:24 Super lækker suppe, nem at lave en hverdagsaften og ungerne elsker den. anonym - 2010-10-20 17:02:03 rigtig god med lidt chilli og når den skal spises kan man komme lidt feta i det smager vildt godt :-) anonym - 2008-10-23 11:31:38 rigtig god, lidt eksra fløde og den bliver dejlig cremet, uden at virke fed Christina - 2008-09-30 19:38:32 Super lækker suppe og nem at lave. Er der nogen der ved om den er fryseegnet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne