Kirsebærduer og hasselnøddekartofler
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Indsendt : |
|
|
Skær skovduerne ud, således at brystet bevares helt. Skrogene koges der fond på.
Bryststykkerne lægges i en stor gryde og brunes af i lidt smør. Drys gerne lidt salt over duerne.
Bryststykkerne lægges i et ildfast fad og sættes i ovnen ved 200 grader. Hvis man ønsker et rosa bryst, skal de være i ovnen i 8-10 minutter og 15 minutter, hvis man ønsker dem gennemstegt. Lad dem trække 5 minutter før servering.
Rødvinseddike, honning og smør koges op. Heri simrer kirsebærrene – med stilk hvis det er muligt - 3-4 minutter. Anrettes derpå omkring duebrystet.
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker.
Kartoflerne steges i smør til de er gyldne. Tilsæt hasselnødderne de sidste 3-4 minutter, drys med salt. Som yderligere tilbehør er smørstegte kantareller særdeles velegnede, dog kan champignon fint bruges i stedet.
Vildfonden koges ned med piskefløde og monteres med smør under kraftig omrøring, smag til med salt og peber. Velbekomme.
|
|
Opskriften er vist 10334 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne