Raclette med kyllingestrimler

Raclette med kyllingestrimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.tørrede morkler
600 g.kyllingbryst
 flutes
150 g.vacherine ost
3 æggeblommer
2 dl.fløde
 salt
 paprika mild
4 spsk.smør
1 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
Morklerne lægges i blød i lunkent vand. En halv time før man skal spise, skæres kyllingekødet i tynde strimler og anrettes på et fad.

Flutene skæres på skrå i ikke for tynde stykker og lunes oven på grill-pladen.

Osten skæres i små terninger. Æggeblommerne piskes med halvdelen af fløden, osten blandes i, og massen smages til med salt og paprika.

Vandet hældes fra morklerne, der skæres i små stykker og blandes med resten af fløden. Alle de øvrige anrettede ingredienser stilles på bordet sammen med smørklatter og vin.

En klat smør smeltes i raclette-panden. Små portioner strimlet kylingekød steges heri, saltes let, lidt vin og morkelfløden hældes henover, hvorpå det hele steges lidt igen. Til sidst overhældes hver portion med 1 spsk. ostecreme og gratineres, indtil osten begynder at blive gylden. Flutes spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 43122 gange,
og udskrevet 1162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-29 17:33:21
maden smager meget interasant