Raclette med kyllingestrimler
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt : |
|
|
Morklerne lægges i blød i lunkent vand.
En halv time før man skal spise, skæres kyllingekødet i tynde strimler og anrettes på et fad.
Flutene skæres på skrå i ikke for tynde stykker og lunes oven på grill-pladen. Osten skæres i små terninger. Æggeblommerne piskes med halvdelen af fløden, osten blandes i, og massen smages til med salt og paprika. Vandet hældes fra morklerne, der skæres i små stykker og blandes med resten af fløden. Alle de øvrige anrettede ingredienser stilles på bordet sammen med smørklatter og vin. En klat smør smeltes i raclette-panden. Små portioner strimlet kylingekød steges heri, saltes let, lidt vin og morkelfløden hældes henover, hvorpå det hele steges lidt igen. Til sidst overhældes hver portion med 1 spsk. ostecreme og gratineres, indtil osten begynder at blive gylden. Flutes spises til. |
|
Opskriften er vist 43122 gange,
og udskrevet 1162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer gitte houensgaard - 2007-12-29 17:33:21 maden smager meget interasant |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne