Raclette med kalvelever
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne børstes, kommes i en gryde, og der hældes akkurat så meget vand ved at kartoflerne er dækket, koges i ca. 20 minutter indtil de er møre.
Vandet hældes fra, og kartoflerne damper af og holdes varme oven på raclette-grillen.
Hinder og sener på leveren fjernes, og den skæres i skiver. Skiverne anrettes på et fad. Løgene pilles og hakkes fint. Spirerne og salvien skylles, og begge dele anrettes. Osten skæres i tynde skiver i størrelsen passer til raclete-panderne. Sættes på bordet sammen med olien, slat, peber, vinen og smørret. Nogle løgstykker steges i olie, indtil de begynder at klares, og leverskiverne steges med 1-2 minutter på hver side. Leverstykkerne krydres let med salt og peber, og salvie og spirer lægges ovenpå. 2 tsk. vin dryppes over, 1 osteskive lægges på, og til sidst fordeles nogle smørklatter. Leveren grilles, indtil osten begynder at smelte og tager farve. |
|
Opskriften er vist 9620 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne