Raclette med kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt : |
|
|
Avocadoen halveres på langs, stenen tages ud, frugtkødet tages ud, skæres i skiver og anrettes.
Citronsaft blandes med salt og peber og dryppes hen over avocadoskiverne.
Løgene pilles og hakkes fint, anrettes sammen med muslingerne. Brødet skæres i skiver og lunes på raclette-grillen. Dilden skylles, tørres og kvistene plukkes af. Sbinz osten rives og blandes sammen med dilden i mascarponen. Alle de tilberedte ingredienser sættes på bordet sammen med smør og sherry. ½ tsk. smør smeltes i panden, nogle løgstykker og 1 musling steges 1 minut på hver side. Muslingen tages af panden. Panden fyldes med avocadoskiver, muslingen lægges ovenpå, ½ tsk. sherry dryppes over, derefter hældes mascarponeblandingen henover, og det hele gratineres. |
|
Opskriften er vist 18019 gange,
og udskrevet 629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne