Gratineret søtunge
Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget pilles og hakkes.
Søtungefiletterne skylles, duppes tørre, halveres på langs og krydres med salt og peber.
Løg, vin og citronsaft gives et opkog, fiskefiletterne trækker heri ved svag varme i ca. 7 minutter. De må under ingen omstændigheder koge. Brødet skæres i skiver og lunes. Osten rives og blandes med den hakkede estragon og mascarpone. Søtungefiletterne anrettes på et varmt fad. Mascarponeblandingen fordeles henover, og det hele gratineres under grill ved 250 grader C alm. ovn ca 7 minutter. Franskbrødet ristes og spises til. |
|
Opskriften er vist 38599 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne