Krydrede kødboller og bulgurssalat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Svits løget i olie i en gryde & tilsæt de flåede tomater & vand. Bring det i kog & lad det koge ved svag varme i ca 20 min. Smag til med salt & peber.
Tænd ovnen på 180 grader.
Fordel saucen i en bradepande eller et ildfast fad.
Rør kødet sammen med muskat, citronskal, hvidløg, rosiner, 1 tsk salt & ½ tsk peber.
Form runde kugler på sørrelse med golf kugler & kom dem i tomtsaucen.
Bag dem i ovnen til de er gennembagte, ca 20 min.
Bulgursalat: Skyl bulguren i rigeligt, koldt vand. Kog den efter anvisninger på posen. Kom den kogte bulgur over i en skål 6 rør forsigtig olien i. Lad den køle af. Tilsær cayennepeber & citronsaft. Bland det godt! Smag til med 1 tsk salt. Bland den afkølede bulgur med tomat, agurk, forårsløg, mynte & persille. |
|
Opskriften er vist 12356 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2024-04-09 11:50:20 Hvor meget vand???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne