Krydrede kødboller og bulgurssalat

Krydrede kødboller og bulgurssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.løg i tern
0.5 spsk.olie
1 ds.hakkede tomater
400 g.hakket oksekød
0.5 citron fintrevet skal heraf
1 fedfinthakkede hvidløg
1.2 spsk.rosiner
 
 Bulgursalat:
200 g.bulgur
1 spsk.olivenolie
1 knsp.cayennepeber
0.5 spsk.citronsaft
2 tomater i små tern
0.5 agurk i små tern
3 forårsløg i fine strimler
1 spsk.snittet frisk mynte
3 spsk.hakket bredbladet persille
 
Opskrift:
Svits løget i olie i en gryde & tilsæt de flåede tomater & vand. Bring det i kog & lad det koge ved svag varme i ca 20 min. Smag til med salt & peber. Tænd ovnen på 180 grader. Fordel saucen i en bradepande eller et ildfast fad. Rør kødet sammen med muskat, citronskal, hvidløg, rosiner, 1 tsk salt & ½ tsk peber. Form runde kugler på sørrelse med golf kugler & kom dem i tomtsaucen. Bag dem i ovnen til de er gennembagte, ca 20 min.

Bulgursalat:
Skyl bulguren i rigeligt, koldt vand. Kog den efter anvisninger på posen. Kom den kogte bulgur over i en skål 6 rør forsigtig olien i. Lad den køle af. Tilsær cayennepeber & citronsaft. Bland det godt! Smag til med 1 tsk salt. Bland den afkølede bulgur med tomat, agurk, forårsløg, mynte & persille.





karakterer:
Opskriften er vist 12354 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-04-09 11:50:20
Hvor meget vand????