Krydrede kødboller i chilisauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Rør hakket oksekød, kogt ris, æggeblomme, chili, mynte og bouillon sammen til en fars. Lav derefter små kødboller af farsen.
Bland de hakkede tomater med væde, løg, hvidløg og chili. Kom blandingen i en gryde.
Tilsæt evt. lidt vand og lad det småkoge i 5 minutter.
Hæld bouillon ved og bring saucen i kog. Kom kødbollerne i og lad dem koge ved svag varme i 5-10 minutter.
Server kødbollerne i chilisaucen sammen med ris. Pynt evt. med friske krydderurter.
|
|
Opskriften er vist 11952 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne