Krydrede kødboller med tomatsauce og savojkål
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : |
|
|
Ælt kødet med mel, salt og æg
Kom cremefraiche i til konsistensen er fast men sammenhængende.
Vend de hakkede urter i.
Lad farsen hvile 1/2 time.
Form med våde hænder valnøddestore kugler og vend dem i mel og timian.
Lav kun dem der kan være på panden.
Varm et lag olie op og brum dem heri. Ryst panden jævnligt så de blive brune over det hele. (Steg dem eventuelt i ovnen) Stegetiden er ca. 10 minutter. Sauce: Snit forårsløgene i tynde skiver. Svits halvdelen i olien og kom tomaterne ved. Lad det koge 10-15 minutter så saucen tykner let. Smag til med salt og peber og evt. hvidløg og vend resten af løgene i til sidst. Del savojkålen i kvarte, og damp i letsaltet vand til kålen er mør. Server kødbollerne ovenpå saucen med det valgte tilbehør. |
|
Opskriften er vist 13677 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne