Fiskefondue 02
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær al fisken i fine terninger. Anret dem på et fad sammen med salatblade og rejer. Dryp citronsaft over.
Hak løget fint og svits det let i smør, uden at det tager farve. Tilsæt fiskebouillon og hvidvin. Varm det igennem og sæt fonduegryden på bordet over blus. Tilbered dressingerne, vask og skær grønsagerne i stykker, efter eget ønske. Sæt fisk og rejer på fonduegafler og kog dem i fiskebouillonen i ca. 3 minutter. |
|
Opskriften er vist 19511 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne