Fiskefondue 02

Fiskefondue 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvis fisk fx. torsk eller sej
250 g.laksefilet
150 g.store rejer
 salatblade
 citronsaft
1 løg
 smør
4 dl.fiskebouillon
2 dl.tør hvidvin
 
 Tilbehør:
 Lune flüte
 Citronbåde
 Kapers
2 mayonnaise dressinger fx. Karry - tomat chili - dild eller purløg
 
 Grønsager fx. Cherrytomater - sukkerærter - courgetter mv.
 
Opskrift:
Skær al fisken i fine terninger. Anret dem på et fad sammen med salatblade og rejer. Dryp citronsaft over.

Hak løget fint og svits det let i smør, uden at det tager farve. Tilsæt fiskebouillon og hvidvin. Varm det igennem og sæt fonduegryden på bordet over blus.

Tilbered dressingerne, vask og skær grønsagerne i stykker, efter eget ønske.

Sæt fisk og rejer på fonduegafler og kog dem i fiskebouillonen i ca. 3 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 19573 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu