Fondue med fyldte kødboller
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : |
|
|
Udblød brødet i håndvarmt vand.
Pil løgene og skær dem i små terninger.
Bland det hakkede kød med løg, sennep, æg, salt, peber og merian i en skål.
Tryk overflødigt vand af brødet. Rør det udblødte brød og kød sammen, det går nemmest med håndpiskeren. Hvis farsen virker for blød, kan man tilsætte lidt rasp. Skær osten i centimeterstore terninger. Form kødet til valnøddestore kødboller. Fyld halvdelen af bollerne med ost og resten med olivenerne. Fyldet trykkes let ind i kødbollerne hvorefter glattes til. Læg kødbollerne ved siden af hinanden på et par fade, så er de nemmere at stikke på fonduegaflen. Pynt med lidt persille. Varm olie eller vin op i en gryde på komfuret og hæld det i fonduegryden. Sæt det på en rechaud. Stik kødbollerne på fonduegafler og steg dem sprøde i olien, eller kog dem i vinen. |
|
Opskriften er vist 19010 gange,
og udskrevet 521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne