Fondue med fisk
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
|
|
Marineringen:
Skær rødspættefileterne i passende portionsstykker og læg dem i en skål. Pres saften fra citronerne og bland den med olie, persille, paprika, salt og peber. Hæld marinaden over fisken og stil den koldt ca 1 time. Vend fisketerningerne af og til. Fonduesaucen: Gør chalotteløg og gulerødder i stand. Hak løgene fint og riv gulerødderne groft. Svits grøntsagerne i olien, uden at de bruner. Tilsæt de flåede tomater med væden samt den konc. tomatpuré. Lad saucen koge ca 30 min ved svag varme uden låg, til saucen er jævn. Tilsæt krydderurter og vermouth og smag til med salt og peber. Anretning: Hæld marinaden fra fiskestykkerne og læg dem i 4 portionsskåle. Hæld fonduesaucen i fonduegryden og varm den op. Lad hver især sætte fiskestykker på fonduegaflerne og koge dem i tomatsaucen et par min. Tips: Byd flûtes til. Brødet kan evt. flækkes på langs, smøres med hvidløgssmør og varmes i ovnen. Skær det i mindre stykker, inden det sættes på bordet. Fiskeboller, hummerhaler, muslinger og rejer, med eller uden skal, kan erstatte eller supplere de marinerede rødspættefileter. |
|
Opskriften er vist 13912 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne