Brunostfondue
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Riv osten og bland den med maisenna.
Varm Lattella eller eplemost i en kjele. Tilsett osteblandingen og rør til osten er smeltet og sausen er passe tykk.
Skjær frukten i biter som passer til å dyppe i fonduen.
Hold fonduesausen varm på et spritbluss.
|
|
Opskriften er vist 15363 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Pips - 2009-02-16 09:40:13 Elsker myseost, men det her lyder mystisk :-) Må helt sikkert prøves!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne