Ostefondue fra thise
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Løgene snittes og brunes godt i olien sammen med kommen, salt og peber. De øvrige fintsnittede grøntsager kommes ved. Rør det hele godt sammen og dæk grøntsagerne halvanden gang med vand. Lad dem simre i 20 min. ved svag varme. Tag grøntsagerne op.
Pisk fløde og majsmel sammen, og rør det op i en liter af grøntsagssuppen. Fjern skorpen fra den hvide Kornblomst, og skær osten ud i mindre bidder. Kom den ned i suppen, og varm den stille op under konstant omrøring. Den skal ikke koge, men når osten smelter og jævner suppen, er fonduen færdig.
Server forskellige ostebidder, ristet bacon, skinke og grøntsager i ostefonduen. Lav suppen dagen i forvejen. Hvis konsistensen ikke er tilpas, kan du ved opvarmning komme lidt mere ost i.
|
|
Opskriften er vist 10589 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne