Ostefondue med øl
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Rødløgene snittes fint og brunes godt i olien med peber og enebær. Kom rugmelet i, og rør godt igennem, så det rister. Hæld øllet i, rør godt igennem, og tilsæt så sødmælken og vandet. Sæt gryden i ovnen ved 180°. Efter en time tilsættes 300 g revet Danbo, og der skrues op til 200° et kvarters tid.
Skær forårsløg og ost i små bidder, og server dem til fonduen sammen med rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 11800 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne