Hvidvinsfondue
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
|
|
Hamburgerfileten skæres i tynde skiver. Hvidvin med krydderier kommes i fonduegryden og bringes først i kog på komfuret. Tilbehøret laves i forvejen. Tomatsaucen koges stærkt ind og smages til med hvidløg, basilikum og salt. Kan serveres varm eller kold.
Rul en skive hamburgerfilet der spiddes på fonduegaflen og dyppes i den varme hvidvin i 10-20 sekunder. |
|
Opskriften er vist 18707 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 mayonnaisen kan erstattes helt eller delvis med cremefraise med den ønskede fedt procent |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne