Beef celery

Beef celery, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød i strimler
2 tsk.eddike
2 tsk.sojasauce
1 æggehvide
1 dl.olie
6 forårsløg (skæres i stykker á ca. 2 cm)
2.5 cmfrisk ingefær (presset)
6 selleri stilke (diagonalt skåret i ca. 0.5 cm tykke skiver)
2 spsk.maizena
1.5 dl.vand
2 spsk.extra sojasauce
0.5 dl.tør sherry
2 spsk.Oystersauce
1-2 fedHvidløg
50 g.valnødder
 
Opskrift:
Fjern fedt fra kødet, og skær det i 2-3 cm lange snitter. Læg det i en lage af eddike, soya sauce og let pisket æggehvide. Læg låg over og lad stå 1 time, med omrøring af og til.

Opvarm 2 spsk. olie i pande eller wok; halvdelen af kødet tilsættes og brunes godt. Tag fra, og tilsæt og brun den anden halvdel.

Ingefær skrælles og fin-hakkes. Forårsløg og selleri snittes i 2-3 cm længder - skær diagonalt.

Læg selleri i kogende, saltet, vand i 2 min. Tag dem op i en si, skyl under koldt vand.

Opvarm resten af olien i pande eller wok. tilsæt selleri, forårsløg, ingefær og knust hvidløg - sauté i et minut.

Tilsæt kødet til panden og rør godt om.

Maizena blandes i vand, ekstrasoya sauce, sherry og østers sauce.

Hæld op i panden (eller wok). Rør indtil kogende og godt sammenblandet.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 19455 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu