Beef celery
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Fjern fedt fra kødet, og skær det i 2-3 cm lange snitter. Læg det i en lage af eddike, soya sauce og let pisket æggehvide. Læg låg over og lad stå 1 time, med omrøring af og til.
Opvarm 2 spsk. olie i pande eller wok; halvdelen af kødet tilsættes og brunes godt. Tag fra, og tilsæt og brun den anden halvdel. Ingefær skrælles og fin-hakkes. Forårsløg og selleri snittes i 2-3 cm længder - skær diagonalt. Læg selleri i kogende, saltet, vand i 2 min. Tag dem op i en si, skyl under koldt vand. Opvarm resten af olien i pande eller wok. tilsæt selleri, forårsløg, ingefær og knust hvidløg - sauté i et minut. Tilsæt kødet til panden og rør godt om. Maizena blandes i vand, ekstrasoya sauce, sherry og østers sauce. Hæld op i panden (eller wok). Rør indtil kogende og godt sammenblandet. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 19455 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne